Returnering & Returret

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14-dages fortrydelsesret og dermed fuld returret, når du handler på Ankerliving.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Send gerne din returvare afsted hurtigst muligt, - den skal være os ihænde senest på 14 dagen efter den er modtaget hos dig. 

Udsalgsvarer er omfattet af samme betingelser

 

Varens stand, når du sender den tilbage
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Vær obs på ikke efterlade makeup, parfume på tøj eller fjerne tags og mærker da dette vil forringe varens værdi.
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb tilbage, du har indbetalt til os modregnet evt. fragt. De omkostning du har, når du fortryder, er de fragtomk. der er forbundet med handlen.

 

Returnering af vare

Når du vil sende retur eller bytte en vare
Du skal selv afholde omkostningerne ved at sende retur, men ved at skrive til ankerliving@ankerliving.dk kan du bestille en forudbetalt pakkelabel som vi mailer til dig. Såfremt du gør brug af denne pakkelabel modregner vi 40 kr i et evt. tilgode beløb.
Hvis du har sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du få tilsendt en mail der bekræfter modtagelsen. Når vi har kontrolleret at den lever op til reglerne for at fortryde, vil beløbet bliver tilbageført til det kreditkort, du har anvendt, da du foretog købet. Du vil også pr. mail modtage en kreditnota. 
Har du krydset af til at få varen byttet til f.eks en anden størrelse sender vi blot den nye vare til dig uden ekstra omkostninger for dig.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal udfylde retursedlen, der var vedlagt dit køb, eller som et alternativ vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen og oplyse om årsagen til returneringen, eller hvad du ønsker at bytte varen med. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere.

 

Varen sendes til:

 

Ankerliving
Tjørnevej 7
5492 Vissenbjerg

 

Reklamationsret

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret).
Når du handler på Ankerliving.dk har du efter gældende lov 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:


Ankerliving
Tjørnevej 7
5492 Vissenbjerg