Passion for print og farver
Passion for print og farver
Passion for print og farver

Passion for print og farver

Bungalow blev etableret i sommeren 2004 efter mange års lyst til at starte min egen virksomhed. Jeg har rejst i hele Indien og Sydasien i de sidste 14 år, og jeg har boet og studeret i Himalaya som en del af min bachelorgrad i indisk filologi fra Aarhus Universitet.

I dag er Indien bogstaveligt talt mit andet hjem. Min mand er fra den smukke stat Kerala i Sydindien, hvor vi holder vores andet hjem og tilbringer vores ferie.

Jeg har altid været fascineret af Indiens skønhed og farver og fascineret af det traditionelle håndværk, som stadig lever meget. Jeg kan godt lide det faktum, at de produkter, jeg præsenterer, har en historie og er skabt af rigtige mennesker snarere end blot maskiner.

Min virkelige lidenskab er de indiske mønstre af paisleys, blomster, grænser og gentagelse af motiver, og kunsten at blokere udskrivning var en "kærlighed ved første øjekast" for mig. Mine samlinger af blokprintede hjemmetekstiler er af den bedste kvalitet blokprint der findes i Indien i dag og er designet og produceret i samarbejde med de fineste håndværkere.

Kunsten at blokere-udskrivning er tusinder af år gammel og har altid været en inspirationskilde for tekstildesignere over hele verden. Provencalsk tryk er for eksempel direkte påvirket af indiske blokprint.

Det er mit mål at skabe moderne design ved at kombinere den indiske inspiration med moderne farver og æstetik. Jeg håber, at mine produkter bringer farve og glæde til din egen bungalow!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar