Returnering & Returret

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14-dages fortrydelsesret og dermed fuld returret, når du handler på Ankerliving.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Udsalgsvarer er omfattet af samme betingelser. Er dit køb en julegave skriver du blot "julegave" i kommentarfeltet når du tjekker ud og dit køb vil kunne byttes frem til 5. januar 2018.


Varens stand, når du sender den tilbage
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Vær obs på ikke efterlade makeup på tøj eller fjerne tags og mærker da dette vil forringe varens værdi.
Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen, eller du kan aflevere den personligt på ovenstående adresse.Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage, du har indbetalt til os. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for at fortryde, vil beløbet bliver tilbageført til det kreditkort, du har anvendt, da du foretog købet.
Eneste omkostning du har, når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

RETURNERING AF VARER
Når du vil sende retur eller bytte en vare
Du skal selv afholde omkostningerne ved at sende retur. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Hvis du har sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail der bekræfter modtagelsen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din returnering.
Har du krydset af til at få varen byttet til f.eks en anden størrelse sender vi blot den nye vare til dig uden ekstra omkostninger for dig.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal udfylde retursedlen, der var vedlagt dit køb, eller som et alternativ vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen og oplyse om årsagen til returneringen, eller hvad du ønsker at bytte varen med. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere.

Varen sendes til:

Ankerliving
Tjørnevej 7
5492 Vissenbjerg

REKLAMATIONSRET
Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Når du handler på Ankerliving.dk har du efter gældende lov 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Ankerliving
Tjørnevej 7
5492 Vissenbjerg